APK Keuringsstation

Een APK keuring nodig. Durak onderzoekt uw auto en geeft uw advies over de nodige onderdelen voor de keuring. Met uw goedkeuring gaat Durak dan aan de gang.

Onderhoudsbeurt

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig! Wij bieden de beste prij kwaliteit in Delfshaven. Tevredenheid is gegarandeerd. Wacht niet al te lang en maak een afspraak.

In- en verkoop

Wilt u een auto verkopen of kopen kunt u bij ons terecht voor advies met de mogelijkheid dat Durak zelf een aantal auto’s te koop heeft. Durak is eerlijk en integer.

Review

Ik ben in bezit van een Toyota Yaris. Toen het lampje van het motormanagement ging branden en ik niet bekend ben in Rotterdam, ben ik om me heen gaan vragen wat een goede en goedkope garage was. Zodoende werd door een collega Durak garage geadviseerd. Ter plekke werd ik vriendelijk en gastvrij behandeld. Het probleem kon gelukkig verholpen worden. Niet te duur en een goede service. Ik ben nu 5000 kilometer verder en heb geen problemen meer gehad. Top dus.

9000

APK

10000

Reparatie

100

Airco service

22 jaar

bestaan

Nieuwsgierig naar onze diensten?

Diensten

Bij Durak is heeft u als klant heel veel te bieden. Neem contact voor meer informatie over al onze diensten, de voorwaarden en prijs. Dit kan zowel via mail als via telefonisch contact.